Tervetuloa kannustamaan

Suomalainen pyöräilyklassikko. Suomen kovin maantiepyöräilykisa.
Tänä vuonna Porvoon Ajot 90. kerran.

Yleisölle

Suomalainen pyöräilyklassikko. Suomen kovin maantiepyöräilykisa. Eniten yleisöä ja eniten kansainvälistä tunnelmaa. Tänä vuonna Porvoon Ajot 90. kerran. Kahdeksankymmentäyhdeksän voittajan nimeä on kaiverrettu voittopokaaliin. Kuka vie voiton tänä vuonna? Tervetuloa kannustamaan.

Porvoon Ajot samoin kuin edellisen päivän Ole Wackströmin muistoajon lähtö- ja maalialue on aivan Porvoon keskustan tuntumassa Jernbölentien alkupäässä. Lähtö- ja maalialue on puistomaisessa ympäristössä. Maalialueella on hyvä seurata kisan tapahtumia, sillä kilpailijat ohittavat maalialueen useita kertoja kisan aikana. Kilpailun tapahtumat kuvataan myös kierroksen aikana ja maalialueelle tulevalta isolta näytöltä pääsee kisaa seuraamaan herkeämättä myös kierroksen aikana.

Maalialueelle tulee myös ravintola- ja kioskipalveluita sekä kiinnostavia näytteilleasettajia. Ravintolapalveluista tulee huolehtimaan porvoolaisten rakastama Ravintola Sabai, joka tuo ravintolansa paikan päälle. Sabai on jo vuosia ihastuttanut porvoolaisia herkullisella thaimaalaisella ruoalla. Sabai voi tarjota rajoitetusta erikseen sovittaessa palveluja myös yritysten VIP-ryhmille.

Maalialueella ei ole pysäköintialuetta, mutta alueen välittömässä läheisyydessä kävelyetäisyydellä on katujen varrella ja Myllymäen koulun läheisyydessa ilmaisia pysäköintipaikkoja.